Κι όμως είναι πολλοί οι χρήστες που δεν έχουν smartphone με 4G LTE υποστήριξη

[ad_1]

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν smartphone με LTE υποστήριξη, όπως αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα της DeviceAtlas για πολλές περιοχές του πλανήτη.

Αίγυπτος, Νιγηρία και Βραζιλία αποτελούν τις χώρες στις οποίες το 33-50% περίπου του webtraffic προέρχεται από smartphones τύπου 2G και 3G, με ηχηρή την απουσία 4G smartphones. Εντελώς διαφορετικό κλίμα επικρατεί στην Ιαπωνία, η οποία βρίσκεται στην κορυφή, στη δεύτερη θέση έρχονται οι ΗΠΑ και στην τρίτη θέση ο Καναδάς, ως οι χώρες με την μεγαλύτερη διείσδυση τέτοιων συσκευών.

Mobile-Web-Intelligence-Report-1-e1516321247244-800x339

Όλα τα παραπάνω αποτυπώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ότι στις αναπτυγμένες αγορές η διείσδυση συσκευών που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πρόσβαση στο internet μέσω 4G δικτύων είναι μεγάλη, ενώ οι αναδυόμενες αγορές εξακολουθούν να έχουν μεγάλο αριθμό συσκευών χωρίς 4G LTE δυνατότητες. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το NFC.

Mobile-Web-Intelligence-Report-4-e1516321305805-800x362

Όσον αφορά τα μεγέθη οθονών, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αγορών που προτιμούν παρόμοια μεγέθη όσον αφορά τα smartphones. Τα μεγέθη οθονών από 4.7 -5.5 ίντσες είναι τα πιο δημοφιλή σε 20 διαφορετικές αγορές, ωστόσο υπάρχουν διαφορές μεταξύ αυτών των χωρών ως προς το πιο μέγεθος είναι το πιο επιθυμητό. Για παράδειγμα, το 40% των χρηστών στην Ιαπωνία, προτιμά οθόνη 4.7 ιντσών, ενώ μόλις το 31% των χρηστών των ΗΠΑ, προτιμά ένα smartphone με τέτοιο μέγεθος.

Mobile-Web-Intelligence-Report-5-e1516321325471-800x441

Αλλά και τα δημοφιλέστερα brands καλύπτονται από αυτή τη νέα έρευνα. Η Samsung βρίσκεται στην κορυφή, με την Apple να ακολουθεί και τη Huawei να βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Mobile-Web-Intelligence-Report-3-e1516321282870-800x346

Mobile-Web-Intelligence-Report-6-e1516321352112-800x552

Tέλος, παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις των tablets συνεχίζουν να σημειώνουν πτωτική πορεία, οι κόσμος τα χρησιμοποιεί αρκετά, με τη Γαλλία να είναι η χώρα, όπου το 16.9% του web traffic προέρχεται από τα tablets.

The post Κι όμως είναι πολλοί οι χρήστες που δεν έχουν smartphone με 4G LTE υποστήριξη appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo